๐ŸŒธ SITI NURNADIERA HASHIM ๐ŸŒธ







NaddyCream

THE WRITER


Hi. I am Naddy, please don't call me NaddyCream. It's pretty odd. 18 years old and currently studying in form 6.

BLOG ARCHIVE


TINTA PENULIS


ุจِุณูۡ…ِ ูฑู„ู„ู‡ِ ูฑู„ุฑَّุญูۡ…َู€ٰู†ِ ูฑู„ุฑَّุญِูŠู…ِ
Ya Allah Ya Tuhanku, Engkau berilah kejayaan kepada Siti Nurnadiera binti HAhsim semoga dia berjaya dalam menduduki STPM nya.Amin ya Rabbalalamin.
It's a good day (*โ€ฟ*โœฟ)
Saturday, 23 January 2016 | 0 Comments
ใ“ใ‚“ใซใกใฏ // ์•ˆ๋…•ํ•˜์„ธ์š” // assalamualaikum .


 Khamis haritu cadang dengan bffuid nak berkelah sama sama macam last year . Dah lama tak keluar bersama sebab busy dengan sekolah dan macam macam . Akhirnyaaa . Harini semuanya berjalan dengan lancar . //alhamdulillah//

 Cerita dia , mula mula nak berkelah dekat taman rumah gg , tapi , hari jumaat masa bangun tidur tengok mama bersiap . ingat nak p mana , rupanya mama nak balik kampung . Tapi bila fikir dah janji dengan bffuid nak berkelah , aku pun jemputlah bffuid mai rumah . At first ada jugak yang macam tak boleh datang sebab masalah kenderaan . Tapi alhamdulillah semenjak ramai dapat lesen P ni , boleh lah datang . Kecuali seorang , fina . Dia kena pergi hospital . hmm #getwellsoonfina #staystrongbabyfina .

 Menu untuk berkelah ;;
* maggie goreng special nanad comel
* sandwich super duper pedas ana .
*  nugget ayam namin .
* sandwich gg .
* roti gulung cheese farah
* puding caramel pea .
* belon // apollo wawa .
* kuaci arie
ft . ayam kfc yang abang haqim belanja (terima kasih)

 masa kami tengah makan , kami bukak cerita politik . oppss . k bukan apa , kami semua ambil berat tentang masa depan kami . Masa kami makan , phone kami semua kami letak satu tempat . so takda lah manusia yg pegang phone waktu tengah bersembang .  Jadi , lepas habis makan , kami pun dapat semula phone kami , dan bffuid start berselfie . Maaf kepada sesiapa yang follow wechat ; ig ; dan lain lain sebab harini aku spam banyak gila gambar dan sight bffuid . berikut ialah gambar bffuid yang diambil ..




Fin tak hadir , jadi untuk melengkapkan gambar bffuid , aku edit gambar matahari ft muka dia dalam gambar ni . sweet enn aku ;-; 


Bulan ni teramatlah panas . manusia yang cakap 'eleh baru panas dunia ' please fikir balik motif hang guna kipas dan aircond . --'' oh disebabkan panas ni , kami semua terlena . kami swag ;--;  Masa tengah syok duk lena , tetiba abang haqim balik bawak kfc whhoott . kepada wawa dan ana , anda teramatlah rugi sebab balik awai xD 




time ni , kami bising main belon . farah suka pecahkan belon depan muka orang dengan menggunakan pisau  ;--; taknak upload video , kang kena tuduh kes buli xD Dan video arie dan namin masa dalam tandas . k itu hanya gurauan semata mata . 



andddd thats it . A very long long long daaaay . From 8:30 a.m until 6:30p.m , bffuid menghabiskan masa bersama , ketawa , bergosip , makan , tidur , layan doreamon , dan buat video yang merapu . So bila boleh bersama macam ni lagi ? Lepas spm mungkin :') 
Ok yang ni post yang terakhir mungkin . Nanti jarang dah nak post sebab busy dengan sekolah , busy dengan kelas tambahan dan macam macam persediaan untuk spm kelak . Pray for Bffuid and 5science2 agar berjaya spm nanti . Fightinggg !!